Visie & Achtergrond

HSP Advieslijn Visie

Deze HSP Advieslijn is actief sinds 15 januari 2018. En is een initiatief van ons, verschillende (professionele) begeleiders van kinderen en volwassenen die Hoog gevoelig en/of Anders lerend zijn. Wij vormen samen de Hallo, ik ben Gwen Academie en hebben als doel om in elke stad en dorp olievlekken van Bewustwording te verspreiden over Hoog gevoeligheid, Anders leren & Spiritualiteit.


Wij benaderen Hoog gevoeligheid (HSP) als een 'talent' en zijn ervan overtuigd, dat dit een diepgaande reden heeft.

Hoog gevoelig ben je namelijk niet zo maar, het is de weg naar 'thuiskomen in jezelf' en het opnieuw gaan volgen van je eigen intuïtie.


 

Gelukkig wordt Hoog gevoeligheid en Anders leren steeds vaker in het dagelijkse leven her- en erkend. Op zich al heel fijn! Toch blijft de juiste begeleiding hierbij soms nog een uitdaging en wij helpen je graag hierbij!

Of het nu bijvoorbeeld jezelf, je zoon of dochter, een leerling in de klas of een klant in je eigen praktijk betreft, wij staan graag voor je klaar met gedegen advies en begeleiding bij allerlei soorten vraagstukken. Zowel op het gebied van werk als privé.


Het voordeel van onze HSP Advieslijn is dat je geen reistijd of wachttijd hebt, geen volledige consult hoeft uit te zitten in een praktijk en je regelmatig en tussendoor de voortgang van de situatie met ons kan bespreken.

Ook is het bij ons mogelijk om kinderen & tieners hun hart te laten luchten. Iemand die objectief kan luisteren en waarvan ze adviezen iets makkelijker aannemen.


Kortom volledige vrijheid om te vragen wat je wilt, op elk moment en vanaf elke plek jij fijn vindt!

Bekijk eens onze HSP-specialisten met hun eigen achtergrond en specialisme en bel ze vrijblijvend op.
Ze zitten met hart en ziel voor je klaar.
www.halloikbengwen.nl / www.halloikbengwenacademie.nl